Na meer dan 20 jaren kleine en grote winkels in Europa te hebben beleverd met de producten van Pifu en Helene Collections, stoppen wij met onze activiteit. Maar niet getreurd, wij hebben nog HEEL VEEL stock!

Op zoek naar een koopje? Op zoek naar een oerdegelijk product? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij ruimen onze hele voorraad op en dit tegen scherpe prijzen.

Maar wij hebben niet alleen voorraad artikels. Wij hebben ook licht beschadigde artikels. Hier doe je nog een extra voordeel mee! Kom langs en kies uit een groot assortiment.

Om ons gamma aan te vullen, bieden wij ook extra artikels aan zoals matrassen, hoofdkussens, dekbedovertrekken, matrasbescherm.............. Zoveel om uit te kiezen. Wij kiezen deze artikels zorgvuldig uit die ook aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. Zo vind je bij ons alles om meteen geholpen te worden.

En als laatste troef die wij je kunnen bieden: onze ervaring! Na al deze jaren weten we heel goed wat jij als klant naar op zoek bent. Laat ons samen zoeken naar het juiste artikel.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren en vul onderstaand formulier in.

Het Topkoop team

 

Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan middels het antwoordformulier hieronder.